Preview Mode Links will not work in preview mode

Min Investering

Velkommen til podcasten Min Investering. Kunne du tænke dig at læse mere efter at have hørt podcasten vil jeg anbefale at slå et smut forbi MinInvestering.dk hvor jeg ugentligt udgiver nye artikler.

Dec 23, 2018

Målet for Brickshare er at blive for ejendomsinvestering hvad Amazon er for online handel. Det kræver nytænkning af en af de ældste investeringsformer vi kender og derfor har jeg i denne podcast inviteret den ene af stifterne af Brickshare, Junaid, I studiet for at fortælle om hvor langt Brickshare er i dag og...


Dec 16, 2018

De penge du investerer som ung er dem der giver langt det bedste afkast med renters rente, men hvordan kommer man igang allerede som ung? Det spørgsmål har jeg stillet til Frederik der gik igang som 16-årig og som 21-årig har en portefølje på næsten 200.000,- DKK

Frederik har ikke arvet pengene, fået en aktie i...


Dec 9, 2018

Jeg har i denne episode inviteret Beile i studiet for at tale om Warren Buffet. De fleste af os kender Warren Buffet som en af verdens mest succesfulde investorer, men hvad har egentligt gjort ham succesfuld? Og kan du kopiere det?

Det taler vi om i denne episode hvor du også hører hvordan du kan hente en gratis e-bog...


Dec 1, 2018

I denne episode har jeg inviteret investoren Loui Lam i studiet for at tale omkring aktieanbefalinger. Vi har aldrig haft adgang til flere aktieanbefalinger fra handelsplatforme, banker, sociale medier, aviser og mange andre steder, men kan man bruge dem til noget?

Det taler vi om i denne episode hvor vi fortæller dig...


Nov 25, 2018

I dagens episode taler vi om hvordan man kan påvirke verden med ens investeringer! Sanne er en af de investorer der har gjort handling af hendes ord og er begyndt at tænke bæredygtighed med ind i hendes investeringer.

Jeg har mødt mange der ønsker at investere bæredygtigt, men meget få af dem har handlet på...